webstock conference

Webstock Conference – editia aniversara

Webstock Conference este, pe scurt, mama si tatal conferintelor despre blogo-, vlogo-, instagramosfera. Este evenimentul offline unde toti cei contectati online vin sa discute offline.

Eu am ajuns la Webstock Conference putin mai pe ocolite. In 2015 in decembrie am scos pentru prima data capul in public spunand ca am un blog culinar si asta fost la Food Bloggers Conference editia de iarna. Era conferinta organizata de Evensys unde nu cunosteam pe nimeni dar pentru mine a insemnat inceputul unui nou drum. A fost locul in care am avut ocazia sa vad in carne si oase pe cativa dintre bloggerii pe care ii apreciam. Primul din ei fiind Mazilique.

Apoi am mers si la editiiile din 2016 si am fost si la editiile din 2017 si am ajuns si pentru prima oara la Webstock Conference. Toate acestea au reprezentat o gramada de informatii pentru mine. Un loc in care am cunoscut oameni interesati de acelesi lucruri care ma interesau pe mine. Am avut ocazia sa invat mai mult decat as fi invatat singur in 4 ani. Discutiile pe care le-am avut cu cei pe care i-am cunoscut au fost si cele care m-au facut sa merg mai departe.

De fiecare data atat la Food Bloggers Conference cat si la Webstock Conference am fost blogger acreditat si de fiecare data m-am intors acasa cu informatii noi, cu noi cunostiinte din lumea bloggerilor si pentru asta nu pot spune ca decat este Evensys vinovat ca acum am un blog, un cont de Facebook care este urmari de 400 de oameni si un cont de Instagram care are si el cam 500 de urmaritori. Nu m-am gandit ca ce fac eu ca un hobby poate ajunge la atat de multi oameni care sa fie si interesati.

Webstock Conference acum aniverseaza 10  ani de existenta si voi fi si de data blogger acreditat. Daca vreti sa vedeti ce inseamna puteti sa va inscrieti si va fi o placere sa discutam despre tot ce este si ce inseamna online.

Ne vedem pe 5 octombrie la Marriott si daca vreti puteti sa va inscrieti aici http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top

 

2 comments on “Webstock Conference – editia aniversaraAdd yours →

  1. Salut Sorin,

    am aplicat si eu pentru invitatia de blogger acreditat, momentan astept raspunsul lor. Pentru mine ar fi prima oara cand particip la un astfel de eveniment . Ar fi dragut sa ne cunoastem si sa invatam lucruri noi de la cei care se pricep mai bine la social media.

    Seara faina!

    1. Multumesc pentru mesaj. Din pacate nu am ajuns sa ne intalnim dar sper sa tinem legatura in continuare si sigur vom avea alte ocazii sa vorbim fata in fata. Din pacate e ceva vreme de cand nu am mai ajuns sa scriu pe blog si de aceea raspund cu intarziere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield