creveti in unt brun

Creveti in unt brun fiindca iarna nu-i ca vara

Crevetii ii mananc cu mare placere in orice conditii dar daca ii combin cu unt brun si mai pun si ceva dulce acrisor peste ei atunci chiar nu ma pot abtine. Creveti in unt brun este unul din preparatele care se potriveste perfect in perioada sarbatorilor de iarna.

Asa cum vedem a venit si luna Decembrie, a venit si iarna si cum iarna nu-i ca vara ne pregatim sa facem frumos de Revelion, bineinteles dupa ce la masa de Craciun am mancat “toate porcariile” . De multe ori m-am gandit ca mi-ar placea sa fac un Revelion vara dar inca nu se poate si oricum astea sunt vise baby.

Toata lumea se gandeste la mese in familie in care fiecare arata cat de priceput este in bucatarie. Ai si masa de Revelion pe care daca nu te-ai hotarat sa il petreci la restaurant va trebui sa te descurci acasa cu ceva.

Cum zilele trecute ma dadeau afara ideile din casa am zis ca cel mai bine este sa incerc ceva mai cu fite in bucatarie ca daca tot vin sarbatorile sa fiu si eu pregatit.

Primul lucru incercat a fost un preparat pe baza de creveti, creveti in unt brun. Merg niste creveti, poate nu de Craciun, fiindca nu stiu daca mama soacra agreeaza figurile tale si poti sa te trezesti ca iti da crevetii sa ii mananci acasa cu sotul sau sotia si oricum Craciunul a trecut. Totusi asa pentru Revelion daca vrei sa iti faci prietenii sa te invidieze poti incerca Creveti in unt brun (beurre noisette poti sa-i spui fiindca suna bine) cu reductie din suc de pere, vin alb si cardamom alaturi de orez cu susan negru.

2 comments on “Creveti in unt brun fiindca iarna nu-i ca varaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield