SuperBlog concurs

SuperBlog a zis sa fie concurs pentru bloggeri

Pai daca SuperBlog a zis sa fie concurs pentru bloggeri am zis si eu hai sa particip pentru ca altfel unde mai prind eu asa ocazie sa ma dau in spectacol.

De multe ori ai senzatia ca tot scrii si nimeni nu este interesat de ce pui tu acolo si te simti asa ca aia care picteaza graffiti pe pereti. Ceva gen “Ioana te iubesc” si Ioana nu trece pe acolo fiindca si-a schimbat serviciul.

De acum trei ani de cand am inceput sa tot adun texte si retete in blogul meu m-am gandit daca citeste cineva ce scriu. In bucataria interna a blogului am vazut ca sunt oameni care intra si chiar cauta unele pagini. Am zis ok, insemana ca totusi este cineva interesat de ce spun eu.
In fine, acum am zis hai sa intru in concurs fiindca oamenii astia chiar vor citi ce scriu si in plus voi afla daca este bine sau nu felul in care scriu, daca continutul pe care il aleg este bun si mai afla si citiva oameni noi despre talentul meu.
Din ce am vazut ca scriu alti participanti se pare ca este o mare concurenta si o presiune destul de mare. Pentru mine, fiindca probabil sunt la prima participare, inca nu exista presiune. Este posibil sa fie vorba de inconstienta incepatorului dar mi-a spus ca daca nu particip nu voi afla ce si cat pot.
Spring SuperBlog 2019 a inceput de Martisor. Doritorii se pot inscrie accesand Spring SuperBlog.
Sa avem toti succes si sa castige cei mai buni.
Ave Imperator, morituri te salutant.

0 comments on “SuperBlog a zis sa fie concurs pentru bloggeriAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield