Secretele unui Chef - Episodul 1

Secretele unui Chef – Episodul 1

Secretele unui Chef – Episodul 1 este primul eveniment din ciclul pe care mi-am propus sa il realizez in 2019.

2018 a fost anul in care am reusit sa cunosc multi dintre creatorii de gusturi si arome din Romania. A fost anul in care am structurat idea si am schitat pasii de urmat pentru a aduce un nou mod de abordare a evenimentelor culinare in fata doritorilor.

De ce spun un nou mod de abordare? Pentru ca doresc ca fiecare eveniment sa prezinte ceva caracteristic, ceva special, cu care fiecare invitat vine sa se prezinte.

Fiecare Chef are semnatura sa in ceea ce creaza. Unul este specialist in prepararea carnii si foloseste tehnici deosebite sau tipuri de carne mai mult sau mai putin exotice. Un altul este un creator de gusturi noi din bucataria traditionala romaneasca. Sunt Chefi care s-au indreptat spre noi abordari, noi domenii din bucataria moderna.

In plus fata de multe evenimente culinare am in vedere sa propun si evenimente din zona de “baking”, evenimente mai putin prezentate pana acum.

Dorinta mea nu este sa propun cursuri de bucatarie sau cofetarie/patiserie.

Secretele unui Chef are intentia de a prezenta ce sta in spatele unui preparat. Care este modul in care este gandit. Cum se combina el cu celelalte elemente care compun o masa la restaurant. Ce face ca un preparat de cofetarie sa fie unic in felul sau si cum sa-l apreciezi pe cel care il face.

Cum orice om are personalitatea sa si in cazul Chefilor situatia este asemanatoare. Secretele unui Chef va incerca sa arate persoana care sta in spatele preparatelor pe care le apreciati.

In 2018 am lansat acest eveniment si o mostra a cum va arata si se va desfasura un eveniment din acest ciclu este aici

Secretele unui Chef – Episodul 1 este primul pas in aceasta lume. Evenimentul va avea loc pe 21 februarie 2019 si o prezentare mai amanuntita va fi facuta cat de curand.

Inscrierile pentru Secretele unui Chef – Episodul 1 sunt deschise si cine doreste poate gasi aici formularul de inscriere.

Inscrierea la eveniment este validata in momentul in care a fost incasata contravaloarea taxei de participare.

0 comments on “Secretele unui Chef – Episodul 1Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield