Tort cu mazare, vanilie si crema de unt cu lime

Jump to recipe

Acest tort cu mazare poate fi fratele mai mic al tortului de morcovi si daca ar fi pus pe masa sigur ar fi cel putin la fel de tentant. In plus ar fi o variatie de culoare de la roscatul tort cu morcovi la verdele crud al acestui tort cu mazare.

Pentru mine tortul de mazare face parte din clasa lucrurilor pe care am dorit sau imi doresc sa le incerc. Am zis ca daca tortul a de morcovi, despre care vorbeam, a facut cariera poate si alt gen de tort cu legume poate face la fel. Sunt un curios si doritor sa incerc tot felul de lucruri si in domeniul bucatariei daca sunt retete exotice sunt primul care ar dori sa le incerce.

In afara de curiozitatea de a incerca tot felul de lucruri imi doresc sa gasesc si forma cea mai buna pentru acest blog. De data aceasta incerc un nou mod de a redacta retetele. Nu stiu cum va fi si de aceea mi-ar fi de folos parerea celor care vor citi. Voi mai incerca si o a doua varianta sa vad care din cele doua va fi potrivita si apoi treptat voi migra continutul blogului spre acea forma.

Ce sa zic, daca tot am timp poate reusesc sa scot ceva bun din asta si sa arate mai bine si blogul meu. Sper, si cu ajutorul vostru,  sa ajung la forma cea mai placuta si utila a acestui blog.

Acum daca tot am vorbit de tort cu mazare chiar daca suna ciudat pentru multi am zis ca merita incercat. Cea care a facut prima data aceasta reteta spune ca se combina bine dulceata mazarii cu gustul vaniliei. Eu tot ce pot spune este ca adaugand si crema de lime am gasit un gust cu adevarat special. Poate fi, sa zicem, si o varianta de a-i imprieteni pe cei mici cu legumele.

 

0 comments on “Tort cu mazare, vanilie si crema de unt cu limeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield