seminte de fenicul

Chec cu seminte de fenicul macinate, mascarpone si caise

Jump to recipe

Seminte de fenicul macinate  folosite ca medicament sau  combinate in mancaruri cu fructe de mare sau friptura de porc? S-a gandit cineva ca pot fi folosite si in deserturi?

Pentru ca mie imi place sa gasesc tot felul de ciudatenii si pentru ca drumul batut de altii este destul de plictisitor am zis de ce sa nu folosesc feniculul in deserturi.

Gustul aromat, usor mentolat, il face sa se combine perfect cu citricele. Cei care au mai incercat bucataria mai deosebita sigur au intalnit salata de fenicul cu portocala.

Tot cautand am avut ocazia sa gasesc retete pentru deserturi adevarate care contin seminte de fenicul sau chiar fenicul proaspata.

Seminte de fenicul ce e drept nu am mai avut ocazia sa intalnesc in retetele de deserturi dar varianta de chec pe care o propun va fi o adevarata incantare pentru oricine si in plus veti avea ocazia sa va parfumati toata casa pentru o zi intreaga fiindca aroma uleiurilor eliberate de semnite este foarte persistenta

Ce a fost cel mai interesant este faptul ca au devenit deserturi pe care le prepar cu placere cand am ocazia facand parte din grupa preferatelor, “I Preferiti”.

2 comments on “Chec cu seminte de fenicul macinate, mascarpone si caiseAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield